Scobitoarea VII – Carpaccio de poulet aux gambas

Revenim in seria scobitorilor azi cu episodul no. 7. Dupa cum ati putut constata, decriptarea cablogramelor wikileaks e o operatiune a-nevoioasa.

Le Clos de la Ribaudière” e un charmant hotel/restaurant in apropiere de Poitiers. Decorul de secol XVIII e in flagrant contrast cu modernitatea Parcului Futuroscope aflat la doar cativa km distanta.

Pentru delectarea palatului si intarirea spiritului va recomandam din meniu in “entrée” un “carpaccio de poulet aux gambas”. Pentru cei care nu stiau, puiul se poate manca si crud daca e marinat in ulei de masline cu zeama de lamaie verde. Faptul ca il serviti cu tacamuri de argint intr-un local care are parcate 6 masini ferrari in fata, va poate da oarecare incredere in rezultatul exorcizarii dar nu va scuteste glutitia de o experienta exceptionala a exercitarii controlului de sine.

carpaccio de poulet aux gambas

carpaccio de poulet aux gambas (Château du Clos de la Ribaudière)

Bon Appétit!

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Vulgar, culinare and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Scobitoarea VII – Carpaccio de poulet aux gambas

  1. Rodica says:

    esti curajos daca ai reusit sa mananci si din centrul platoului!
    Pt carpaccio sunt cam groase feliile de pui, dar francezii sunt maestri bucatari

  2. Dr.A says:

    Gustul e foarte bun, daca nu stii ce mananci. Daca stii, minime abilitati de maestru Jedi sunt necesare pentru a compensa fotele antigravitationale. Eu am mancat tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.