Ce citeste doctorul

Sa fiu sincer, nu-mi plac blogroll-urile si de aceea nu o sa vedeti liste lungi cat o zi de post pe aici. Asta nu inseamna ca nu am umblarile mele.
De exemplu il citesc pe Mircea Popescu. Il citesc de cand si-a scos blogul sau daca vreti din primele saptamani. Il stiam mai de pe vremuri si l-am redescoperit intamplator in comentariile unui alt blog. Poate nu intamplator caci in acele zile asalta blogosfera cu sutele de comentarii (pertinente) pe saptamana.
In perioadele electorale sau la evenimente politice revin regulat pe Palatul Sutu, la Turambarr (mai ales in preajma alegerilor), Dan Andronic, Mihai Voicu (un politician serios si consecvent).
Urmaresc blogurile afiliate Hotnews: (Doc, Alex Mihaileanu, Dan Selaru, Stoica, Iulian Comanescu, Cristian Orgonas) chiar daca de multe ori sunt dezamagit de basescismul militant. Mai nou, voxpublica are un mix echilibrat de blogeri.
In rest, intru pe bloguri atunci cand gasesc referinte interesante la cate o postare pe agregatoare adica: anarhicul fain@polimedia, contul pe twitter, si uneori FTW (intre timp cica disparut: update@04.07.10) unde ma seaca politica de a manari (aranja cu mana) articolele dupa criterii, zic eu, indoielnice (asupra carora voi reveni cand se vor aduna suficiente date).

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Ego, tehnologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *