Cum sa-o arzi de pomana

Acum cateva saptamani Remus, un tip cu tricou verde, anunta ca vrea sa isi depuna candidatura la presedintia Romaniei. Am urmarit o declaratie in care nu avea nici program pregatit nici ceva de spus. La intrebarea reporterilor: cum aveti de gand sa strangeti cele 200.000 de semnaturi necesare omul a raspuns ca nu stie inca.

Intre timp, dupa ce a strans peste 100 de optiuni la un sondaj pus pe un forum de discutii (aproape la egalitate cu Crin si de doua ori mai multe ca Basescu) omul verde a decis sa-si dea foc in public. Nu vad cum il poate ajuta sa stranga mai repede semnaturi dar cu toate milogelile care circula pe net asta macar pare o strategie coerenta 2.0 de facut bani de campanie.

In general eu raman la concluzia dintr-un inceput: Remus Cernea arde gazul de pomana. Pentru asta, ca ecologist m-a dezamagit.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

6 Responses to Cum sa-o arzi de pomana

  1. Ca el sunt multi altii.. din fericire stau acolo sub pietre si nu se exprima..

  2. Eu nici n-am stiut ca esti ecologist. (FTR : am votat de 2 ori in poll.)

  3. Mircea Popescu says:

    Eu nici n-am stiut ca esti ecologist. (FTR : am votat de 2 ori in poll.)

  4. By ecology we mean the body of knowledge concerning the economy of nature—the investigation of the total relations of the animal both to its inorganic and to its organic environment; including above all, its friendly and inimical relations with those animals and plants with which it comes directly or indirectly into contact—in a word ecology is the study of all those complex interrelations referred to by Darwin as the conditions of the struggle for existence. (Allee, 1949 translating Ernst Haeckel's (1834–1919) definition from 1866) Ecologist sunt fiindca ma ocup mai mult sau mai putin cu Ecological Engineering.

  5. @Mircea_Popescu Cu amandoua mainile adica. Sau ti-ai bagat picioarele ?

  6. Pingback: Koichi Toyama · Dr.A's Canapé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *