Daca votam și cu cine

Am facut testul pe http://www.busolapolitica.ro si dincolo de intrebarile uneori nerelevante am gasit urmatorul rezultat as zice eu concludent:

Rezultatul afisat îti ofera doar un indiciu despre masura în care fiecare candidat DORESTE sa îti reprezinte interesele si punctele tale de vedere. În formarea optiunii politice un cetatean poate sa tina cont si de alte elemente, precum CAPACITATEA fiecarui candidat de a-si îndeplini programul politic.Un candidat se apropie cu atat mai mult de optiunile tale cu cat punctajul obtinut este mai mare. Dimpotriva, un candidat se departeaza de optiunile tale cu cat punctajul obtinut este mai mic, putand atinge chiar valori negative.

Pe baza raspunsurilor tale la întrebari si a importantei pe care ai considerat ca fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Crin Antonescu. Pe pozitia a doua la mare distanta se afla Mircea Geoana.

La polul opus, candidatii care se îndeparteaza cel mai mult de punctele tale de vedere sunt Traian Basescu si Corneliu Vadim Tudor.

Busola Politica

Dupa cum se vede, sansele lui Basescu de a mai obtine un vot de la mine sunt minime. Voi ati facut testul ?

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

2 Responses to Daca votam și cu cine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *