Daca votam și cu cine

Am facut testul pe http://www.busolapolitica.ro si dincolo de intrebarile uneori nerelevante am gasit urmatorul rezultat as zice eu concludent:

Rezultatul afisat îti ofera doar un indiciu despre masura în care fiecare candidat DORESTE sa îti reprezinte interesele si punctele tale de vedere. În formarea optiunii politice un cetatean poate sa tina cont si de alte elemente, precum CAPACITATEA fiecarui candidat de a-si îndeplini programul politic.Un candidat se apropie cu atat mai mult de optiunile tale cu cat punctajul obtinut este mai mare. Dimpotriva, un candidat se departeaza de optiunile tale cu cat punctajul obtinut este mai mic, putand atinge chiar valori negative.

Pe baza raspunsurilor tale la întrebari si a importantei pe care ai considerat ca fiecare dintre aceste teme o are pentru tine, candidatul care se apropie cel mai mult de punctele tale de vedere este Crin Antonescu. Pe pozitia a doua la mare distanta se afla Mircea Geoana.

La polul opus, candidatii care se îndeparteaza cel mai mult de punctele tale de vedere sunt Traian Basescu si Corneliu Vadim Tudor.

Busola Politica

Dupa cum se vede, sansele lui Basescu de a mai obtine un vot de la mine sunt minime. Voi ati facut testul ?

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

2 Responses to Daca votam și cu cine

  1. Geocer says:

    Cred ca e vrajeala. Tuturor pe care-i stiu eu ca au facut testul ala le-a iesit Crin Antonescu. Iti recomand sa-l refaci raspunzand complet aiurea, sa vezi ce iese.

  2. Dr.A says:

    @geocer
    Ziceam odata ca pe masura ce ne citesc, cititorii nostrii devin mai inteligenti decat noi. Cred ca nu m-am inselat.
    Pe mine nu ma mira ca oamenii educati, urban, cu acces la internet care apreciaza lucruri fine, au preferinte mai degraba democratice si mai degraba liberale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.