Lipsa de inspirație

Liderul PNL Cluj, si fost Presedinte al Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara a facut imprudenta sa se afiseze in public cu sigla PSD (probabil la o conferinta de presa de sustinere pentru Mircea Geoana in turul doi). Rezultatul? In editia online a cotidianului Ziua de Cluj a aparut cu urmatoarea fotografie:

Marius Nicoara sub culori PSD in Ziua de Cluj

Iata si incadrarea nefericita in pagina electronica a cotidianului clujean:

Ziua de Cluj

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

7 Responses to Lipsa de inspirație

 1. Sa vezi cum o sa tot iasa la suprafata poza aia fix cand i-a fi lumea mai draga stimabilului.

  Dovada vastei si profundei nepriceperi a “clasei politice”, nici macar atata habar n-au, unde sa se aseze in camera. Chestii care se invata la piar 101.

  Oameni cu pretentii de soferi care nu stiu inca unde-i ambreiajul sau ca volanul se invarte, si se sperie daca trag un claxon.

 2. Pavel says:

  Niciun politician roman nu e inspirat, clasa politica e la pamant, totul e o harababura enorma. Sa treci de la aliante cu democratii, la una cu socialistii, de la democrati la socialisti arata ca in Romania politica e condusa de niste oameni foarte confuzi

 3. Dr.A says:

  @Mircea
  Asta in judetul Cluj, unde PSD nu mai exista de pe vremea lui Zanc. Omul nostru e garantat mai priceput la a alege masini de calitate decat oameni. Nici nu-s convins ca dupa campanie or mai ramas multi “voluntari” sa se ocupe de asa ceva.

  @pavel
  Analizand statistic, in romania, politicienii sunt in general mult mai avansati decat “poporul” si nu stiu daca ceea ce se intampla azi poate fi numit confuzie. Am impresia ca e mai degraba stangacia elevului de-a opta silit sa rezolve probleme cu solutii din scoala primara.

  Am avut curiozitatea sa-mi verific cu busola convingerile politice (in general nu dadeau cu virgula) dar ma indoiesc sa fiu un caz tipic.

 4. Pavel says:

  Eu cu scoala nu prea m-am impacat si tind sa cred in continuare ca nu scoala te face om. Si de aici cred ca politicienii romani sunt doar niste oameni care habar nu au de politica si tind sa cred ca ei nici macar nu au facut scoala, ci doar si-au cumparat-o pe timpul comunistilor, altfel unde-s invataturile primite?

  • Dr.A says:

   Pai nici eu nu vorbesc in mod special de scoala aia desi cred ca o oarecare educatie este necesara asa cum este necesara a dovedi o performanta profesionala inainte de a ocupa o functie publica.
   Opinia mea informata e ca cetatenii sunt din pacate foarte necunoscatori in ce priveste mecanismele democratice, rolul institutiilor si exercitarea propriilor drepturi. Politicienii nostrii, o buna parte din ei au avut de-a lungul timpului ocazia sa studieze despre una si despre alta. Nu s-a prins chiar de toti cunoasterea dar eu oarecare progres vad pe zi ce trece.

 5. Pavel says:

  Progres din partea politicienilor? Sincer, eu nu cred. Ei au oameni in spate ce se ocupa de ei, ce le ofera informatiile, ce le scriu discursurile. Eu unul am o parere foarte proasta despre politicieni.

 6. Dr.A says:

  @Pavel
  ca sa stranga oameni in spate, trebuie sa-i convinga mainainte sa se inhame la caruta. Ori asta deja necesita o competenta peste medie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *