Update (Boc si Bach)

Ioana Maria Muntean - sursa Google

Scriam acum fix doua saptamani la de fostul purtator de vorbe al gubernului Boc Domnu Rares (un fel de Domn’Costel de Cluj).

Zice-se ca un tanar fost ziarist, fost europarlamentar, (fost ? sic) purtator cu vorba al guvernului, [..] a fost implicat intr-o altercatie cu baietii mici la sfat dar tari la stat care pazeau portile raiului feminil tocmai la impartitu norocului[..]

Primul Ministru nu se dezminte si nu ne dezminte. Ardelean, carevasazica molcom in sfat, a renuntat la baieti rai si sa reprofilat pe fete frumoase.

Ioana Maria Muntean a fost numită luni, prin decizie a Primului-ministru Emil Boc, secretar de stat în cadrul Cancelariei Primului-ministru şi purtător de cuvânt al Guvernului. Premierul Boc a renunţat astfel la ideea de a-l mai numi în funcţia de purtător de cuvânt pe Rareş Niculescu, după ce europarlamentarul PD-L a fost implicat, în urmă cu două săptămâni, într-o altercaţie, la un bar din Cluj Napoca.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in glume, Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *