Documentare despre sarcină și nou născuți

Am sa încerc sa adun aici la cererea lui Ayako o lista de documentarii interesante (despre ne- și nou-născuți) având ca tema sarcina sau primii ani din viata. Lista rămâne deschisa sugestiilor voastre :D.

National Geographic SpecialIn The Wombpagina oficialatorent

National Geographic Special - In The Womb

Un documentar despre viata intrauterina și etapele unei sarcini.

“Înainte încă de a respira pentru prima oara, un copil a trăit transformarea incredibila de la celula la un organism complex capabil sa funcționeze pe cont propriu. Acest proces incredibil este urmărit pas cu pas în interiorul uterului”.


National Geographic Special Science of Babiespagina oficialatorent

Știința despre bebeluși

Știința despre bebeluși - un documentar despre primii ani din viata

Știați ca bebelușii pot învăța diferite limbi sau chiar face operații matematice simple? Documentarul explorează versatilitatea si adaptabilitatea creierului nou-născuților și ne arată în ce fel primele experiențe după naștere ne influențează dezvoltarea umană.

Discovery – The Baby Human Amazontorent

 The Baby Human - Discovery

Copilul - un documentar în 6 episoade x 52 minute

Imaginaţi-vă că sunteți brusc aruncat într-o lume unde nu puteți vorbi, abia va puteți deplasa și trebuie să descoperiți sensul din spatele unui labirint de sunete și imagini pentru a supraviețui. Aceasta este lumea copilului. Pentru prima dată, explorați experiența primilor doi ani de viaţa unui copil, la fel cum o face el. Acest program revoluționar va dezvăluie ceea ce numai cei mici știu. Care sunt nevoile lor profunde? Cum își vad cu adevărat părinții? Cum resimt efortul de a învăța să să meargă sau să vorbească? Este o călătorie incredibilă la  care fiecare dintre noi a luat parte dar de care niciunul dintre noi nu-și mai amintește. Privește lumea copilului din perspectiva lui în clipa în care face primii pași în viata.

Cele 6 episoade acoperă următoarele subiecte:

  1. Mersul
  2. Gândirea
  3. Vorbitul
  4. Simțitul
  5. Socializarea
  6. Atașamentul

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in cinemavazut. Bookmark the permalink.

6 Responses to Documentare despre sarcină și nou născuți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *