Flacara Violeta – Maestrii si Profani

In continuarea miniserialului de ieri revin azi cu mai multe raspunsuri. Ieri va reamintesc am inceput sa raspunzand scepticilor care se intrebau intai de toate daca exista flacara violeta si am dezvaluit cateva din secretele ei in special cum putem sa o observam cu ajutorul cristalelor de quartz impure.

Astazi a venit vremea sa raspundem unei alte intrebari foarte importante si anume: Pot oamenii obisnuiti controla flacara violeta sau este ea in puterea catorva initiati ?

Cu certitudine, intamplator oameni obisnuiti pot ajunge sa controleze flacara violeta dar fiind ea un element extrem de periculos, nu este recomndat acest lucru fara o initiere aprofundata. Se cunosc cazuri de persoane carora flacara violeta utilizata fara o initiere le-a produs numeroase plagi cum ar fi de exemplu arsuri si cancer de piele, pierderea vederii sau sangerarea plamanilor. Iata mai jos una din primele mele incercari de a surprinde tainele flacarii violete.

Flacara Violeta - Primele incercari

Una din primele incercari de a controla flacara violeta

Dupa cateva luni de studiu si practica in estul indepartat, am reusit cu mult efort sa stapanesc partial fenomenul si rezultatele se pot observa mai jos.  A fost nevoie de peste 3 ani de experienta pentru a ajunge maestru al flacarii violete si a putea forma invatacei.

Flacara Violeta

Flacara violeta dupa cateva luni de initiere

Dupa cum vedeti oameni obisnuiti pot ajunge sa stapaneasca flacara violeta in urma unui proces indelungat de initiere. In episoadele urmatoare vom discuta la cererea cititorilor despre despre cum poate fi captata flacara violeta in inele de quartz si cum ne putem proteja de efectele nocive ale flacarii violete.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Flacara Violeta. Bookmark the permalink.

6 Responses to Flacara Violeta – Maestrii si Profani

  1. Pingback: Despre cum și cum nu-i SEO! · Dr.A's Canapé

  2. Pingback: Artificii · Dr.A's Canapé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *