Koichi Toyama

Toyama Kohichi, Tokyo 2007

In 2007 pe când locuiam în țara soarelui răsare și ma delectam cu delicioasele preparate ale bucătăriei nipone la Tokyo se prezenta in fata alegătorilor, pentru postul de guvernator, tânărul Koichi Toyama. Din păcate, în ciuda mesajului extrem de interesant și inovator pe care va invit sa-l urmăriți în clipul de mai jos, nu a reușit sa obțină decât 15059 de voturi (0.27%) obținând un onorabil loc 8. Clipul este subtitrat în limba engleza. Pentru cei care aveau impresia ca ONG-istul Remus Cernea e un politician de viitor acest video ar trebui sa va readucă la realitate. Pentru cei care credeau ca Vadim Tudor e altceva decât un bătrânel senil, ascultați mai jos vocea rațiunii pure trezita din somnul cel de moarte. Pentru cei care au crezut ca cu un Crin se poate face primăvară va invit sa mai analizați odată situația de fapt.
Koichi Toyama este, după 50 de ani, primul politician japonez interesant. Va invit sa-i acordați cinci minute și douăzeci și trei de secunde din timpul dumneavoastră.

Si la final o întrebare: Ce facem cu Romania ?

PS: Koichi Toyama a incercat in 2008 sa candideze si la președinția SUA. Iata mesajul sau (06:12):

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

14 Responses to Koichi Toyama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *