L-au spart pe Popescu

L-au spart pe Popescu

L-au spart pe Popescu

Cu asta s-a trezit asa mai spre seara azi 28.01.10 distinsul Mircea Popescu Patronul SC Trilema.COM din orasul de pe Bega al carui nume nu-l pronuntam de frica sa nu se ia. Ii uram recuperare grabnica si securitate de fier. First reported on twitter by Donted (on Jan. 28 at 05:17 p.m.). Comentul lui  Cipslim (on Jan. 28 at 05:45 p.m)  (ref claim comentarii) a fost mult mai tarziu.

Da mai bine sa va povesteasca in direct chiar Mircea.

Update: Locatia mesajului e destul de ciudata (in tema in loc de root) dar ne permite un peep preview al fundalului pentru aprilie 2010:

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie. Bookmark the permalink.

14 Responses to L-au spart pe Popescu

 1. Ionut says:

  Macar baietii sunt cu haz, dar ciudat ar fi ca sa fie chiar mana lui Popescu … o fi o miscare publicitara? Prea il lauda …

  Daca era un om suparat i-ar fi pus o poza porno si 2 injuraturi! 😀

 2. Nu exclud publicitatea. S-ar putea sa faca mentenenta.
  Da nici nu-i exclus sa-l fi spart careva. Azi Mircea a raspuns pe blog ca-si blocheaza admin-ul la adresa IP proprie. Care adresa o cunoste orice bloger care l-a avut vizitator.

 3. MILF says:

  valeeeuuu, talibaniiii de banat

 4. Ionut says:

  Hai ca am ghicit! 😀

 5. cipslim says:

  Poi mey, eu eram pe sit cand cu ciuma lui MEPTL si citeam acolo sa-i fac trafic lui Mircea, doar-doar mi-a arata si mie unde-i casieria aia a lui. Si cand dau clic apare poza, dupa 1 min am dat raportul. Deci medalia de Cetatean de Onoare al Trilema conferita pentru civism extraordinar in grad de mare cavaler mi se atribuie conform regulamentului.
  Sau nu?

 6. unde, unde ? da linku .. sa-l punem

 7. cipslim says:

  retrag.. a lui astalalt zice ca e de mai mult timp

 8. cipslim says:

  scrie cu aproximatie, la un momendat erau la el “some 4 hours ago” si la mine 3. Presupun ca el a fost inaintea mea, nu stiu cu cat, nici nu prea conteaza ca flori nu se dau anyway 😀

 9. De la aia ca n-am facut vaccinul mi se trage, pretenilor.

 10. @Mircea
  Zici tu ceva. Tipul din mijloc are in mana o siringa .. sau nu?

  Eu de doua zile ma tot gandesc la cine putea fi. Ultima idee care mi-a trecut e ca te-a atacat unu de-al lui Remus Cernea. E foarte mult verde in afis si asta e o semnatura tipica ecologistilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.