Scobitoarea II

Săptămâna trecuta am început cu prima scobitoare o serie săptămânala dedicata frumosului din lumea gustului. Dupa restaurantul EN aflat la 200 de metrii deasupra capitalei Japoneze,  la Tokyo, în zgarie noriul Shiodome City Center, ne îndreptăm cu periplul culinar spre emisfera sudica, pe meleaguri tropicale.  Restaurantul Emeralds, se afla pe Green Island, o mica insula la 27 km în largul Cairns.  Insula de corali, ce se ridica abia câțiva metrii deasupra apei este parte din Marea Bariera de Corali si în iunie 1770 a fost descoperita de James Cook, aflat la bordul HMS Endeavour. Numele insulei a fost dat după Charles Green, astronomul șef la bord. In zilele noastre, Green Island este o stațiune privata de 5 stele ce pune la dispoziția oaspeților 46 de apartamente de lux în inima pădurii tropicale.

La finalul unei zile în care ați înotat alături de miile de pesti multicolori, delfini, căluți și pisici de mare în apele recifului, restaurantul Emeralds va oferă un meniu a la carte de inspirație europeana.

Escalop de Pui

Escalop de Pui @ Emeralds Restaurant, Green Island Resort, Australia

O locație excepțională pentru a va petrece luna de miere.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in culinare, Fotografii. Bookmark the permalink.

9 Responses to Scobitoarea II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *