Stiri pe care nu le citeste nimeni

Traducem in exclusivitate pentru Romania urmatoarea depesa receptionata via KCNA*:

Liderul Partidului Roman Lauda Coreea de Nord

Pyongyang, 10 Mai (KCNA) — Vasile Orleanu, presedintele Consiliului Suprem al Partidului Socialist Roman, in cadrul vizitei in Republica Populara Democrata Coreeana ca sef al delegatiei de partid, a dat un interviu KCNA luni.
Oferind impresii despre ceea ce a vazut in RPDC in timpul sederii, el a spus:
Demnitatea Coreei socialiste stralucind peste intreaga lume este de neconceput fara augustul nume al Presedintelui Kim Il Sung.
Idealurile poporului devin realitate in RPDC. Miracole si inovatii sunt realizate in domenii variate printre care politica, ecoonomia si cultura.
Meritul acestor succese e datorat inteleptei conduceri a lui Kim Jong Il.
Sub conducerea lui poporul coreean va merge spre o viata mai imbelsugata si civilizata.
Suntem siguri ca poporul, strans uniti in jurul sau, va realiza cu succes cauza constructiei unei mari, prospere si puternice natiuni socialiste.
Exprimand dorinta de a face eforturi pentru dezvoltarea relatiilor de prietenie intre Partidul Socialist Roman si Partidul Muncitorilor din Coreea, presedintele a spus ca partidul sau sustine deplin poporul coreean in stradania de a-si afirma independenta si apararea castigurilor revolutiei.

*Korean Central News Agency adica Agentia de Presa Centrala din Coreea este in ultimii 55 de ani cea mai importanta agentie de presa din Republica Populara Democrata Coreeana. Si singura.

UPDATE: La solicitarea cititorilor adaugam si o poza cu Vasile Orleanu

Vasile Orleanu

Vasile Orleanu

(Credit: Google.ro)

 

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles. Bookmark the permalink.

13 Responses to Stiri pe care nu le citeste nimeni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *