Ce-si doresc barbatii


Un tamagochi lansat in japonia le invata ce-si doresc barbatii pe femeile intre 20, 39 de ani care vor sa se casatoreasca din dragoste.

Firma Bandai Co, Ltd. anunta lansarea in Japonia a unui nou dispozitiv revolutionar MOTEKYU (indexul barbatilor) ce isi propune sa ajute femeile de 20, 30 de ani sa-i intelega pe barbati. Dispozitivul contine raspunsurile preferate de barbati la 100 de intrebari, raspunsuri obtinute pe baza sondarii psihologice a 1000 de barbati. Compania isi propune sa vanda in acest an 100.000 de bucati la pretul de 30 USD.
Femeile pot sa-si evalueze nivelul de cunoastere a barbatilor pe site-ul:

Rezultatul meu: 29/100 :))

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in glume, tehnologie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ce-si doresc barbatii

  1. fleurdulys says:

    Pai, ce pot sa spun, acum de 1 martie am intrat si eu sa…aaa, sa-mi testez cunostintele. Din pacate la capitolul japoneza stau cam prost, probabil d-aia o sa raman nemaritata. 🙁

  2. Dr.A says:

    Ayako a obtinut acelasi scor cu mine: 29. Si ea intelege japoneza 😀 .

    De curiozitate, intrebarile in engleza ar arata cam asa: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://girls.channel.or.jp/wdp/&sl=ja&tl=en

Leave a Reply

Your email address will not be published.