Changelog

M-am hotarat sa incep un changelog cu modificarile pe care le fac in codul sursa al temei si al WP.

Da stiu ! Elementar.

“Historic” vorbind, pe Yahoo 360 nu aveai ce modifica. Pe Blogger, exceptand cazul in care reinoiai tema, nu prea aveai mentenanta de facut (exceptand cazul in care esti zamolxis).  De doua luni de cand m-am mutat pe WordPress, am libertate cat n-am timp sa ma ocup de ea. Gramezi de plugin-uri, actualizari wordpres, optimizare mysql, php, js, spam.

Dupa ce am actualizat de la 2.8.6 la 2.9 nu mi-a mai mers pingback-ul si am trecut la 3.0 alpha.  Acum merge pingback-ul dar pentru cateva zile am uitat ca antispamul e implementat nu doar in tema comments.php ci si in wp-comments-post.php .  Neintelegand de la ce mi se trage am scos pentru inceput autentificarea obligatorie si am lasat totul in moderare. Dupa cateva zile mi-am reamintit si de wp-comments-post.php si am facut actualizarea acolo.  Acum merge dar va trebui implementat in plugin-uri toata tarasenia ca altfel …

Aceeasi problema o am si cu widget-ul META de care am mai vorbit.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Changelog

 1. zamolxis says:

  stiu ca suna zeistic (sic), da’ eu prefer sa-mi dau singur de lucru, decat sa-mi dea #wp. sunt mai independent contractor, ca sa zic asa. 🙂

  • Dr.A says:

   Datul de de lucru singur vs altii e mai mult o metafora ce se leaga de vulpi si struguri decat de realitatea semantica.
   In alta oridine de idei sau nu: mie imi pare ca blogger merita (poate) mai multa atentie de la google daca tot s-au legat de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.