Changelog

M-am hotarat sa incep un changelog cu modificarile pe care le fac in codul sursa al temei si al WP.

Da stiu ! Elementar.

“Historic” vorbind, pe Yahoo 360 nu aveai ce modifica. Pe Blogger, exceptand cazul in care reinoiai tema, nu prea aveai mentenanta de facut (exceptand cazul in care esti zamolxis).  De doua luni de cand m-am mutat pe WordPress, am libertate cat n-am timp sa ma ocup de ea. Gramezi de plugin-uri, actualizari wordpres, optimizare mysql, php, js, spam.

Dupa ce am actualizat de la 2.8.6 la 2.9 nu mi-a mai mers pingback-ul si am trecut la 3.0 alpha.  Acum merge pingback-ul dar pentru cateva zile am uitat ca antispamul e implementat nu doar in tema comments.php ci si in wp-comments-post.php .  Neintelegand de la ce mi se trage am scos pentru inceput autentificarea obligatorie si am lasat totul in moderare. Dupa cateva zile mi-am reamintit si de wp-comments-post.php si am facut actualizarea acolo.  Acum merge dar va trebui implementat in plugin-uri toata tarasenia ca altfel …

Aceeasi problema o am si cu widget-ul META de care am mai vorbit.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Changelog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *