Extensii pentru google chrome

Inca de la lansare, folosesc pentru 99.9 % din navigarea pe internet Chrome navigatorul internet de la google. Folosesc in general calculatorul portabil (12 inch) si unul din motivele importante a fost usabilitatea: am un spatiu maxim de navigare. Al doi-lea motiv e viteza. Merge mult mai rapid decat IE8 sau Firefox. Motivul 3 e ca nu intra in tot ceea ce inseamna limitari de securitate. In ciuda faptului ca la birou nu am drept de administrare pe statie, chrome se instaleaza si ruleaza fara probleme.

Fiind interesat de performanta maxima si avangarda tehnologica am optat pentru Dev Channel, varianta ultima a Chrome. Aceasta varianta are de curand si extensii: mici aplicatii care cresc functionalitatea navigatorului. Una din extensiile pe care le-am instalat chiar inainte ca pagina dedicata lor sa existe a fost  kuber page rank (un instrument util celor care se ocupa de SEO). Azi am instalat Chromed Bird (pentru twitter), Docs PDF/PowerPoint Viewer, Google Translate (pentru a citi blogul sotiei). Pe toate si multe altele le gasiti la https://chrome.google.com/extensions.

Folosesti google chrome ? tu ce parere ai ?

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *