Cireșii înfloresc la rădăcină

In weekend am fost cu Ayako în parc la Sceaux sa admirăm cireșii în floare. Am stat în cumpănă o vreme și am hotărât până la urmă să nu vă dau aici poze cu florile de cireș. Întâi de toate pentru că în aprilie, toată lumea pune poze cu flori de cireș. In plus poze cu flori de cireș v-am mai dat și nu mi-ați părut interesați. Daca totuși vreți sa vedeți flori de cireș din Parc de Sceaux, Ayako a pus câteva reușite la ea pe blog. Textul e în japoneză, dar pozele sunt în românește asa ca puteți să le citiți și voi chiar dacă nu sunteți foarte poligloți.

Dar poate cel mai important motiv pentru care nu pun poze cu cireși în floare aici e pentru ca anul ăsta am găsit un cireș care a inflorit de la rădăcină. Ori asta e ceva nemaiîntâlnit și nemaiauzit. Pentru delectarea exclusiva a cititorilor, am pus pozele cu pricina mai jos. Întâi o vedere a rădăcinilor ce urca din iarbă și se înfig în trunchi purtând în ele sămânța miraculoasă.  Poza a doua e un prim-plan cu floarea.  Am adus obiectivul camerei atât de aproape încât mai că ii puteți simții mirosul.

Bucurați-va! A venit Primăvara!

a înflorit la rădăcină

Un cireșul care a hotărât sa înflorească de la rădăcină

floare

Când au inflorit cireși de la rădăcină.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Fotografii. Bookmark the permalink.

3 Responses to Cireșii înfloresc la rădăcină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *