Clienții

Urmatorul exemplu este real, domnul pe care il vom numi in continuare X, este de profesie asistent medical si a contacat de curand o firma furnizoare de aparatura medicala pentru reabilitare. Iata mai jos mesajul lui:

Ma intereseaza: totu despre ion detoxfication far infrared
Intrebarea sau comentariul dumneavoastra:
Buna ziua sunt interesat sa achizitionez un aparat de detoxifiere a corpului uman prin metoda iondetoxification cu centura de infrarosu asa ceva face ChinA dar dvs nu prduceti un astfel de aparat? Este vorba de aparatu care se face detoxifierea cu picioarele in apa cca 30 min in care este introdus un electrod de curent de mic voltaj in acelasi timp se pune si centura de inrarosu.

If fapt domnul X doreste informatii despre unul din acele produse pseudostiintifice ce se adapa la limita fraudei si inconstientei din ignoranta ipohondrilor. Care va sa zica luam un produs tipic “baia galvanica”, ii adaugam pulbere din piatra filozofala si dam de produsul minune care detoxifica organismul (si scoate bataturile 😀 ).  In plus, o centura cu FIR Far InfraRed (din far east) o sa va micsoreze moleculele de apa pentru a fi mai bine absorbite de celule.  Toate aceste produse sunt inregistrate bineinteles ca si produse cosmetice pentru a scapa de procedura mai stricta a dispozitivelor de uz medical.

Daca vreti sa aflati cu ce altceva se mai ocupa restul frauderilor gen Chopra & co gasiti o lunga lista de produse si procedee “miraculoase” impreuna cu firmele/personajele care le promoveaza adunate aici.

Sanatate!

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in economie. Bookmark the permalink.

6 Responses to Clienții

Leave a Reply

Your email address will not be published.