Societatea Informatica Feroviara SA

Societatea care realizeaza si gestioneaza infrastructura informatica a CFR are un site care ruleaza cate 3 spoturi Adsense (google_ad_client = “pub-2016799769229071”) per pagina. Ar putea sa va para neobisnuit ca o companie cu actionar unic caile ferate romane si prestator de servicii catre acesta are un site pe care merita pus adsense. Asta pana aflati ca dupa Orange si Vodafone, conform statisticilor TRAFIC punct RO http://stat.trafic.ro/stat/infoferro,  site-ul Societatea Informatica Feroviara SA este numero trei la trafic in Romania cu o medie de 110.000 de “unici pe saptamana” la categoria “FIRME”. La categoria “general” locul (114 dupa HI5) obtinut este si el unul exceptional pentru un site care nici nu ofera nimic interesant vizitatorilor nici nu gazduieste servicii de interes public daca dam la o parte widget-ul de la wunderground.com setat pe Bucuresti.

Daca coruptograma de mai sus nu e suficient de dificila va invit sa dezlegati si chestiunea suplimentara:
De ce foloseste site-ul societatatii Informatica Feroviara SA serviciile unui site ca Best-Top punct RO unde apare pe locul doi la site-uri romanesti dupa trafic ?
PS: site Best-Top.ro ce apartine Totalnet Media Group din Oradea o firma ce nici site-ul propriu nu e in stare sa-l mentina vezi: http://www.totalnetonline.ro/) ?

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Agora, ranturi, tehnologie and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *