Un blog dofollow

La sfarsitul primei luni de blogging  (pe platforma wordpress) am cateva concluzii de impartasit:

 • dupa implementarea catorva solutii invizibile, spam-ul nu mai este o problema: fara aksimet, fara CAPTCHA, fara nofollow.
 • numarul lunar de de vizitatori (decembrie: analytics vs. awstats): ~3.400 vs. ~12.000, unici: ~3200 vs. ~8300. Pentru claritatea statisticilor prefer analytics.
 • am decis ca acest blog este dofollow: Si la post si la comentarii. Pentru cititori si pentru ca daca nu dai de la tine se cheama ca dai de la altii.
 • pentru confortul vizitatorilor incerc sa tin paginile sub 2~300k (continut si scripturi).
 • agregatoarele sunt utile daca au trafic (privind din avion fain mi-a adus luna asta de 100 de ori mai multi vizitatori decat ftw).
 • ca platforma wordpress iti da mai mult libertate decat blogger dar iti mananca proportional mai mult timp.
 • varianta blogului pentru terminalele mobile: http://mlog.adrian.mihalcioiu.ro/?sm=1 permite comentarii

La Multi Ani 2010!

UPDATE January 1st: Iata ce-mi zice google @ webmaster tools/labs/Site performance: On average, pages in your site take 1.3 seconds to load (updated on Dec 30, 2009). This is faster than 83% of sites. Daca aveti timp verificati si la voi.

UPDATE 2: adaugat Flesh Kincaid index pentru posturi

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie and tagged . Bookmark the permalink.

17 Responses to Un blog dofollow

 1. papetarie says:

  Buna treaba cu linkurile dofollow , au inteles si ai nostri ce inseamna sa dai de la tine . merci mult . si sa te vad cat mai sus

 2. ghemotoc in carucior says:

  cu spunea si papetarie merci si la mai mare

 3. Pingback: Banned IP 4 SPAM · Dr.A's Canapé

 4. sulfy says:

  Dar asta cum arata ? 1.0 seconds to load (updated on Jun 12, 2010). This is faster than 90% of sites

 5. Dr.A says:

  @sulfi
  asta fiind ?

 6. sulfy says:

  Scuze , eu nu prea ma pricep la optimizare asa bine , si am un site pe care fac singur vanzari , optimizare si restul.. intrebam cum arata ? este bine la 1 secunda ?

 7. Dr.A says:

  @sulfy

  Nu-i rau 1 secunda. In realitate dureaza mai mult 1.6s am vazut eu. O mica intrebare: de ce ai reclame (de la google) pe magazinul tau online ?

 8. sulfy says:

  La inceput ma gandeam si eu ca vor mai veni ceva bani si de la google…. si doar ma gandeam

  • Dr.A says:

   @sulfy
   Pai sa vedem:
   – tu vinzi papetarie.
   – google vinde reclama targhetata intr-o pagina de papetarie.
   Si acum intrebarea:
   Ce fel de reclama care sa intereseze suficient vizitatorul tau poate pune google (ca sa faci si tu aia 1-2 centi platiti)?
   Una la papetarie… de la concurenta?

   • sulfy says:

    vezi tu concurenta despre care vorbest suntem cam toti legati de produse intre noi . exemplu : eu firma X import gama de scris … sa nu facem publicitate , concurenta Y importa plicuri … eu vreau sa vand plicuri de la Y avand un pret bun , Y vrea sa vanda gama de scris de la mine Z . concluzi ….

   • Dr.A says:

    @sulfi
    Zici ca nu-i concurenta pe piata de papetarie?

 9. Multumim pt . informatie .
  Cam tot ce gasim in acest blog este interesant 🙂

 10. sulfy says:

  concurenta exista pe anumite game de produse, normal ca fiecare dorim sa vindem mai mult , daca te uiti in prima pagina la mine in subsol vei observa in programare 3 siteuri cu link direct si la ei tot asa . firmele care ne fac concurenta sunt firmele sunt firmele de papetarie cu depozite foarte mari sute de salariati si multe cheltuieli , ei de exemplu au un pret fix din care nu poate da o reducere prea mare , pe cand eu ca firma cu un depozit platit la 2 euro metrul , si pana in 20 de angajati … multi din cei mari au pierdut clienti din cauza preturilor si sunt cazuri unde au facut concedieri in masa si au schimbat profilul firmei .

 11. filme online says:

  Pare interesant .
  Dar nu stiu ce sa zic nu ma dau cu parerea asa repede.

  [nu tine cu spamul pe aici. Incearca in alta parte!]

 12. Silviu says:

  Salut. In primul rand felicitari si respect pentru initiativa ta de ajuta pe cei mai putin nestiutori. Am inteles rolul link-urilor dofollow in comentarii. De curand am trecut si eu la comentarii dofollow pe blogul meu. Si eu sunt de parere ca cititorii merita o mica rasplata. Insa nedumerirea mea este ca nu stiu sa fac link-urile din articole sa fie dofollow. Ma poate ajuta cineva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *