Război în punct RO

Cetin Ametcea Arhi.ro
Prima care a twittuit caderea lui arhi.ro arhiblog.ro, (merci Ionut) a fost raluca_hippie. Intre timp, blogul ei http://www.ublogs.ro/prinoras a fost suspendat si conduce la http://server7.etp.ro/suspended.page/. Se pare ca totul a inceput de la un mesaj pe twitter de ura la adresa romaniei si romanilor http://twitter.com/arhi/status/5733178871 pe care arhi l-a trimis:

Mori rromania http://is.gd/4VqmE

Totusi, fiind duminica, nu putem pierde din vedere faptul ca in una din postarile recente “Cum sa-l pupi in c_r pe Dumnezeu”, liber cugetatorul arhi a adus atingere la jumatate din emisfera nordica.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie. Bookmark the permalink.

5 Responses to Război în punct RO

  1. "NOU: Incepand cu data de 23 ianuarie 2007, ETP nu mai ofera servicii de webhosting de tip shared. Prin urmare oferta de pachete de gazduire este retrasa, urmand sa ne concentram asupra ofertelor de pachete de reseller si serviciilor de colocare si servere dedicate. Contractele de tip shared aflate in derulare se vor desfasura normal pana la expirarea lor." Oarecum suspect, este ?

  2. Ionut says:

    Ai gresit link`ul spre Arhi, e http://www.arhiblog.ro … cel de tine da la o chestie cu mobila. Acum vad ca e in picioare!

  3. Merci Ionut. In mod normal nu avea cum sa-l tina sub apa mult timp. Cred ca a fost down cam o ora, o ora jumatate. #arhi

  4. Ionut says:

    Placerea a fost de partea mea! Doar o ora!? Ce putin … vreo 2 luni nu se putea? Hai sa punem mana de la mana si sa-l platim pe cel de poate face asta zi de zi!

  5. @IonutPuerava e moca. adaugi: 127.0.0.1 arhiblog.ro in host.

Leave a Reply

Your email address will not be published.