Adevarul despre Flacara Violeta

Oarecum blocat in trafic, urmaream deunazi pe OTVfm o discutie pasionanta despre flacara violeta si persoanele care se ascun in spatele acestei practici aparent obscure. Ca specialist (peste trei ani de experienta) in utilizarea flacarii violete, membru al mai multor societatii internationale (EPC, IEJ, SFE) ce se dedica studierii si controlului acestei extraordinare forte, am decis sa deslusesc intr-o miniserie de articole cateva din secretele flacarii violete. Iata cateva din intrebarile la care voi raspunde in zilele urmatoare:

Exista flacara violeta ? Si daca exista cum o putem detecta ?
Pot oamenii obisnuiti controla flacara violeta sau este ea in puterea catorva initiati ?
Este periculoasa flacara violeta ? Si daca este, cum ne putem proteja de ea?
Pote flacara violeta fi utilizata si in folosul cetatenilor obisnuiti ?

In masura in care cititorii vor avea intrebari al caror raspuns imi este ingaduit sa-l fac public ele vor face obiectul episoadelor viitoare.

Sa incepem deci cu prima intrebare: Exista flacara violeta ?

Da flacara violeta exista si ea a fost folosita din cele mai vechi timpuri de civilizatiile avansate. si pentru ca ceea ce este flacara violeta poate fi dificil de explicat voi incepe prin a spune ceea ce nu este. Flacara violetea deci  nu este nici solida nici lichida si nici nici gaz, motiv pentru care ea scapa usor observatiei mai ales atunci cand este de tip flacara violeta invizibila. Maestrii cunosc modalitatile in care flacara violeta poate fi observata si precautiunile ce trebuie luate stiut fiind ca flacara violeta poate fi extrem de periculoasa.

flacara violeta

flacara violeta reflectata in cristale impure de quart

Imaginea de mai sus este una din primele mele experiente meta-fizice cu flacara violeta. Ea dateaza din perioada uceniciei si permite observarea fenomenului de reflexie a flacarii violete in cristale impure de quartz. Cristalele pure de quartz au proprietatea unica de nu reflecta si de a nu absorbi in acelasi timp flacara violeta. De aceea, flacara violeta este esentiala in procesele ezoteirice de purificare a cristalelor. Iata deci si cum pot fi descoperite anumite tipuri de flacara violeta invizibila, folosind cristalele de quartz in stare impura.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Flacara Violeta. Bookmark the permalink.

7 Responses to Adevarul despre Flacara Violeta

  1. Pingback: Flacara Violeta – Maestrii si Profani | Dr.A's Canapé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *