Adrian

Adrian N. Mihalcioiu

Adrian jr. - 6-6 poarta-n casa.

Servus!

Daca vreți sa știți cu ce-o fost ocupat tata  în ultima vreme nu va uitati la mine ca nu va spun. Nu ca nu as știi, ca doar am fost cu el tot timpul, da bărbații fiind trebuie sa știm sa ne și ținem gura 😀 in chestiuni delicate.

Sa vorbim deci despre mine și ce-am făcut în ultimele săptămâni:

Întâi de toate, sa ma scuzați ca dorm in poza, dar sunt rupt de oboseala. De luni de când m-am întors de la Paris după săptămâna de turnări la noul Matrix (în care eu l-am jucat pe Neo) am ținut-o într-un chef de chef: sauna, solar, muzica și vorba cântecului: “beutura și femei” pana miercuri când m-o luat mama acasă după ce m-o găsit în pat gol pușcă cu doua infirmiere drăguțe gudurandu-se pe lângă mine. N-am scăpat pana nu i-am promis ca macar paispe ani de acu încolo asa ceva nu-i mai fac.

Pe cuvânt de ștrumf

Pe cuvânt de ștrumf

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Ego. Bookmark the permalink.

26 Responses to Adrian

 1. rodica says:

  excelent! ma bucur ca ti-ai pastrat umorul si talentul fotografic. Felicitari!

 2. kokofifi says:

  precoce! stie deja sa tragă cu ochiul 😉
  tare dulce e ștrumfulică!

 3. Antonia Toth says:

  Felicitari Adrian! Dragutzel strumfulet!
  Multa sanatate si rabdare va doresc!

 4. Mari says:

  Dr.A, ai o mândreţe de fecior!
  Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă bucurați de el!

 5. Felicitari! Sa va creasca mare (cit mai incet…ca trece repede si nu se intoarce)!

  Toate cele bune, de la Cluj…

 6. Dr.A says:

  @Sergiu
  Merci și toate cele bune și vouă 😀 .

 7. Florin says:

  @ayako – おめでとうございます!!! 此からどんどん忙しくまりますんで、がんばってね! 14!?!?! LOL :)))

  @adrian – ai talent, nu gluma :)) In 2-3 luni va face ca si Andy:
  http://picasaweb.google.com/florinbaiduc/AndyKeito1#5388711838821485634

 8. Stie ce stie doctoru’ cu 14 ala.

  Da’ vorba cantecelului, barbati fiind tre’ sa ne stim tine gura.

  Sa ne-o tinem, deci. Cu mana.

 9. Pingback: Sa ne veselim · Dr.A's Canapé

 10. Pingback: Crip(fo)tograma dominicala · Dr.A's Canapé

 11. SUNFLOWER says:

  E tare dulce.Sa fie sanatos si norocos!
  Nu cumva sunteti dvs Dr Bishop? :))
  Cred ca v-am decriptat, domnule! 😉

 12. SUNFLOWER says:

  Scuze, am facut o confuzie.Aveati prea multe “elemente” comune…

 13. SUNFLOWER says:

  Prea multe ca sa nu fiti una si aceeasi persoana.Dar asa parea la prima vedere.M-am interesat.Nu sunteti. “Elemente comune”: aceeasi pasiune pentru enigmistica, un pui mic, un prieten comun…si, aceeasi “ascutime” a mintii (eu nu ma feresc sa recunosc meritele altora) 😛

 14. Dr.A says:

  Surprinzator poate pentru tine Dr. inseamna ceva dar nici pe departe nu-i o secventa ADN care sa te identifice in mod unic si ireductabil 😀 .Cat despre ascutime, asta e cu doua taisuri.

 15. SUNFLOWER says:

  Ai vrut sa spui ireductibil, dar evident, a fost o greseala de tastare…sau poate unul din taisuri s-a uzat in timpul…”autoexilului”.Asa se intampla de cele mai multe ori… Iar propozitia “CRED ca v-am decriptat, domnule!” nu ar fi trebuit sa te duca cu gandul la identificari “unice si ireductibile”Intre timp s-au evidentiat si deosebirile: Dr Bishop nu are sotie japoneza; astazi ar fi trebuit sa te confund cu John Lennon… 😉
  P.S. Stiu prea bine ce inseamna Dr. Sa nu incerci sa mai fii acid cu mine, pentru ca sunt nascuta in zodia Scorpionului si nu ma port cu manusi cand simt “intepaturi”

 16. Dr.A says:

  @SUNFLOWER
  Micile greseli de tastare reusesc sa strapunga inexorabilul redand fiecaruia dintre noi aspectul uman. Superioritatea tactica a scorpionului vine din rabdarea de a ramane abscons si graba cu care impartasesti concluzii nu e intotdeauna in avantajul tau. 😀

  Cat despre manusi, doamnitele le poarta pentru a se proteja pe sine si nu pentru ca lumea s-ar speria de un ghimpe sau doi care in fond nu fac decat sa dea trandafirului ocazia sa-ti intre pe “sub piele”..

 17. SUNFLOWER says:

  “Graba cu care impartasesc concluzii”, vine, fie din dorinta de a lamuri pe limba lor,pe cei care nu m-au inteles “din prima” ,fie din aceea de a reactiona pe masura “cerintelor”… nicidecum din vreo “superioritate tactica”.Nu participam impreuna la PA si nici pe campul de batalie nu suntem, chiar daca purtam amandoi cutitele la brau.
  Dar, pe viitor, tocmai pentru a nu rani epiderma finului observator al aspectului uman,scorpionul isi va manifesta “rabdarea de a ramane abscons” urmandu-ti bucuros sfatul…

 18. Ramona si Ionut says:

  Un copil fericit pare adesea un suflet batran care se adaposteste intr-un nou trup, iar chipul ii pare foarte serios, pana cand zambeste…si atunci soarele inunda tot universul.

  Sa va traiasca, sa fiti sanatosi si fericiti, aveti o mandrete de flacau!!!
  Salutari si sarutari din Targoviste!!

 19. Pingback: Ce pot face doua maini dibace | Dr.A's Canapé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *