Criptograma vegetariana

La solicitarea cititorilor criptofori, revin cu o propunere numai buna de antrenament pentru “Postul Nasterii Domnului“. Pentru a fi politc corect fata cu reactiunea, recte cititorii care urasc Craciunul si cei care tin dieta tot anul din motive de reduceri bugetare (la calorii), i-am zis criptogramei: “vegetariana”. Spre deosebire de majoritatea criptogramelor care se consuma in mod obisnuit de la un capat precis, cea de fata se poate servi la liber arbitru de la oricare capat.

criptograma vegetariana
criptograma vegetariana

Succes!

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in criptograme. Bookmark the permalink.

10 Responses to Criptograma vegetariana

 1. rodica says:

  curcubitacee -dovleac

 2. rodica says:

  cetace..e

 3. LAUR says:

  ar fi frumoasă una din mai multe desene și o propoziție , știu că-i greu !

 4. SUNFLOWER says:

  Daca nu va suparati, doctore…Raspunsul corect e … incorect.Pentru ca se spune CUCURBITACEE .Dar, desigur, stiati, insa mult mai usor se “deseneaza” un CUR decat un CUC, nu-i asa? 🙂

 5. Dr.A says:

  @sunflower
  Aveti dreptate insa dreptatea nu va garanteaza simtul umorului 😀 . Pregatisem pentru weekendul viitor o criptograma in “corcodus” dar in fata criticii necrutatoare ma voi abtine.

 6. SUNFLOWER says:

  Inseamna ca nu va e indiferenta parerea mea, chiar asa lipsita de haz… (Doar provocarile mele sunt uneori mai grele decat…aritmetica 😉 ).
  Fara critica nu exista progres si desavarsire,sper ca nu v-am suparat prea tare, chiar n-as vrea…

 7. SUNFLOWER says:

  Dogmatismul meu caracteristic imi spune ca, in urma “argumentelor valide” va aflati deja pe “campul de batalie”.De abia astept sa va “intalnesc”,domnule.Mai e putin pana duminica. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.