Cum sa obtii multe voturi

Daca citesti acest mesaj inseamna ca cineva pe internet se gandeste la tine. Se intampla fiecaruia dintre noi sa avem zile mai calde si zile mai reci. Daca ai citi pana aici si nu ai inteles nimic nu descuraja. Mergi cu curaj pana la capat fiindca esti pe drumul cel bun.

Originea acestui mesaj precede internetul si se pierde in negura copilariei fiecaruia dintre noi. Pentru ca speranta moare ultima, e aproape sigur ca si acest mesaj de iubire si solidaritate va continua sa faca inconjurul lumii atata timp cat omenirea va mai exista.

Acest post iti va aduce daca esti deja blogar un mare numar de voturi pe fain. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai 8 voturi. Numarul 8 este cel mai norocos indiferent ce spun cei de la loterie despre 6.

Ce trebuie sa faci?

Intai de toate da un vot acestui articol pentru ca userul tau sa apara aici in lista celor care au votat articolul.

Apoi voteaza 8 articole, cate unul din partea fiecarei persoane care a votat deja acest articol. Gasesti numele votantilor aici. Copiaza in navigatorul tau favorit, pentru fiecare din cei 8 utilizatori alesi, textul: http://polimedia.us/fain/user/shaken/numeX inlocuind numeX cu fiecare din numele utilizatorilor pe care i-ai ales (de exemplu http://polimedia.us/fain/user/shaken/mircea_popescu pentru profilul lui mircea_popescu )  si incarca pagina. Citeste si da un vot primului articol din lista.

Dupa 24 de ore, revino pe fain si scrie un comentariu in care sa le impartasesti tuturor cu cat a crescut numarul de voturi primite de articolele tale pe fain.

SUCCES!!!

Acest mesaj a facut deja de 3 ori inconjurul lumii.  Nu rupe acest lant. Unor blogari de top ce au uitat sa voteze le-a picat serverul. Nu uita sa revii cu un comentariu.

Acest post a fost scris special pentru a obtine cat mai multe voturi pe fain in cel mai scurt timp posibil.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in glume. Bookmark the permalink.

18 Responses to Cum sa obtii multe voturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *