Webdesign a la Cluj

Fiind super ocupati cu sarbatorile ne-am gandit sa testam piata de webdesign in Cluj solicitand o oferta de pret catorva firme alese pe spranceana. Adica intreband de una alta in cercul de cunostinte si realatii. Pile nu avem.

Acuma e adevarat ca o cautare pe google ar fi trebuit sa ne dea cel putin o lista ordonata cu cei care reusesc sa-si optimizeze cel mai bine paginile da am decis sa ne bazam pe fler si sa lasam la o parte “statistica”.

Avem un site dezvoltat in typo3. Cei care au avut curiozitatea sa-l incerce (typo3) cunosc bine cat de abrupta e curba de invatare. Am decis in consecinta sa-l refacem sub un CMS mai prietenos.  WordPress sau Joomla sunt variante cu care am mai lucrat si care ne-ar veni la indemana. In plus beneficiaza de o comunitate activa pentru dezvoltare si suport. Faptul ca se gasesc template-uri profesionale la preturi accesibile (40-150$) e un punct important.

Fata cu starea de fapt, ceea ce am primit in oferta de webdesign au fost CMS-uri “in house” cu template-uri “in house” pornind de pe la 1000 de euro si livrare in 6 saptamani. Sigur ca la banii astia nu-ti transfera cele 20-30 de pagini de continut aia fiind munca grea si mancatoare de timp 😀 ei fiind oameni ocupati. In schimb iti ofera optimizare SEO (Adica Pretty permalinks) si monitorizarea traficului  cu cod Google Analytics 😀 .

Lolz !!

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in tehnologie and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Webdesign a la Cluj

  1. Pingback: Tweets that mention Webdesign a la Cluj | Dr.A's Canapé -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *