Coerenta politica si demogratia

Dupa accidentul nuclear de la Centrala Fukushima Daiichi germanii au decis sa inchida imediat cele mai vechi centrale nucleare si pe restul treptat in urmatorii ani.
In mod surprinzator inca nici o tara nu a decis sa inchida bancile, bursele si fondurile de investitii desi mai mult de 2 ani au trecut de la recenta criza financiara.

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Politica pe înțeles, ranturi, tehnologie. Bookmark the permalink.

One Response to Coerenta politica si demogratia

  1. Înțeleaptă decizie! Marea majoritate a pământenilor au uitat exemplele din istorie. După cel de-al doilea război mondial, Germania și-a revenit foarte repede. Un prim pas spre înțelegerea unui astfel de lucru, este căutarea în DEX a semnificației unor cuvinte. Ca de exemplu cuvântul „economie” și „a economisi”. Și cum lumea se află într-un fel de… haos din lipsă de educație minimală, acestui cuvânt este atribuit sensul verbului „a consuma”.
    De ce să le închidă, din moment ce ele constituie o sursă de venit destul de importantă? Decât să închidă orice fel de birou, mai bine îi dă o altă denumire, eventual mai face ceva transferuri de personal. Mult mai ușor e să le dea „în cap” micilor întreprinzători, antreprenorilor sau chiar a freelancerilor.
    Cam atât…

Leave a Reply

Your email address will not be published.