Politicienii si netul

E la moda sa-ti faci blog atunci cand esti politician asa ca de doi ani le-au inflorit politicienilor blogurile ca ciupercile dupa ploaie. Ca sa nu fiu inteles gresit, pentru politicieni ploua odata la 4 ani cam cu doua trei luni inainte de alegeri. Si cade roua atunci cand schimba partidul sau vor o functie in el (la un congres de exemplu). In rest politicienii nostrii traiesc in societate ca pestele pe uscat. Si cand zic societate includ IRL si online-ul deopotriva ca tot se numeste mai nou societatea informationala. Ca dovada e suficient sa observam cum s-au vestejit dupa campanie si conturile lor de twitter si blogurile lor, si paginile de hi5 si de facebook si spamurile trimise alegatorilor. Pentru ca da, e spam sa-mi trimiti 30 de mailuri pe luna odata la 4 ani. Sa ne intelegem, nu toti politicienii au scuza dublu penibila de a fi afoni tehnologic si stramti la buzunar deopotriva. Majoritatea se gasesc (asa cum se gaseste si d-na europarlamentar Adina Valean) cu peste 10 ani de experienta in folosirea calculatorului si leafa ce include cheltuieli de reprezentare.

PS. Imi atrage cineva atentia ca nu am dat si un exemplu de asa nu.  Il dau. ASA NU se aproba comentariile: o data pe luna pe blogul lui Adina.  Daca aveti si voi exemple, va invit sa le lasati in comentarii. O saptamana pasionanta sa aveti 😀 !

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in Agora and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Politicienii si netul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *