Ministerul Finantelor va ramburseaza impozitul

Ultima moda pe Nigerian Scam a luat in vizor Ministerul Finatelor Publice.  Aparent ministerul e dispus sa va returneze impozitul platit in exces 😀 . Sigur, nimic nu ne mai mira la guvernul Boc. Haideti sa vedem textul:

Dupa ultimele calcule ale activitatii dumneavoastra anuale am stabilit ca va sunt eligibile pentru primirea unei rambursari a impozitului in conformitate cu sectiunea 501 (c).

Valoarea impozitului returnat este de 473,27 RON.

Va rugam sa ne trimiteti cererea de rambursare a impozitului si sa asteptati 6-9 zile pentru verificarea datelor introduse.

Pentru a accesa formularul de plata va rugam sa va completati datele aici :

http://www.mfinante.ro/acasa.html?method=rambursare&pagina=52155

Aceasta notificare a fost trimisa de catre Ministerul Finantelor Publice , Biroul de plati pentru persoane fizice.

MINISTERUL FINANTELOR PUBLICE
Serviciul de Comunicare si Relatii Publice
sef serviciu : Cristian Marin

Sigur ca linkul va duce la mfanancer.com in loc de mfinante.ro si pe langa alte date personale cum ar fi  CNP-ul va cere ca de obicei numarul de card, data expirari, si codul de securitate pentru a putea sa va vireze banii 🙂 (din contul vostru in al lor bineinteles).

Si sigur ca ar fi interesant sa descoperim in spatele ip-urilor de mai jos un functionar de la finante care nu si-a mai primit “sporul”. Sau un politician cu relatii ?

Spor!

About Dr.A

Scientist, tech enthusiast, husband and father. Romanian expat. Dupa 3 ani in Japonia, o noua pagina se deschide la Paris.
This entry was posted in ranturi and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *